TKH

Bloggen om min träning

Allmänt, Cykel, SMACK, Träning

14-mil racer & lite annat från veckan

Har inte blivit så mycket bloggande denna vecka eller på sistone men så kan det vara i bland. Man har perioder där det händer mycket annat, svårt att hinna med allt.  En del träning har jag i alla fall hunnit med under veckan även om jag inte bloggat om det 😉

  • Måndag: Började veckan med att jobba och en kortare sväng ute på cykeln efter jobbet
  • Tisdag: Bestod av jobb och lite afterwork relaterat till jobb
  • Onsdag: Mer jobb, inte så oväntat jobbar ju 5 dagar i veckan, blev inte SMACK-serien denna vecka heller. Kom iväg lite för sent från jobbet och så var det långsam trafik hem. Blev en runda ute med tempohojen istället.
  • Torsdag: Jobb och intervallträning på kvällen. Körde lite backintervaller och lagtempo med SMACKs tävlingsgrupp.
  • Fredag: Jobb och sp vila efter en vecka med mycket jobb.
  • Lördag: Distanspass med SMACKs svarta grupp. Fick ihop 14 mil totalt, varav 9 mil var med den svarta gruppen och ett snitt på 38km/h. Orkade inte riktigt hålla samma snitt på de partier jag körde själv, jobbig motvind/kantvind de sista milen hem körandes själv. Totalsnittet sjönk till 34km/h. Min Garmin Edge tyckte efteråt att jag ska vila 48 timmar innan nästa träningspass.
  • Söndag: Framtiden… När vi kommer ikapp tiden får vi se vad som händer då 😉

Måndag

Måndag

Onsdag

Onsdag

Torsdag, så här kändes en del av backintervalerna

Torsdag

Lördag

20160521_140231

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.