TKH

Bloggen om min träning

Cykel, MTB

Ett rakt styre

Igår blev det en hel del cykel men ingen cykling för egen del. Kompenserade ut någon timme från jobbet på eftermiddagen och begav mig till Arlanda Test Track 2 till 14.30. Det var dags att arrangera Arlanda Testtrack race – hjälpa till att ställa iordning, ett par varv till klubbens förråd för att hämta lite mer material, starterna blev förskjutna med en halv timme då det var långa köer på E4:an efter en olycka. Sedan var det full fart under tävlingarna och hjälpa till och därefter skulle ju allt packas ihop och lämnas tillbaka till förrådet. Hemma igen en stund efter 23 och en lång dag ute i solen.

Idag har det blivit cykling för egen del och ovanligt nog med MTB. Strax över 2 timmar längs med grusvägar och ett kort parti med stig.

1

DSC00435

DSC00444

DSC00448

DSC00451

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.