TKH

Bloggen om min träning

Cykel, SMACK, Träning

Två intensiva träningspass

I tisdags var det återigen dags för grilltisdag och grillen tändes ordentligt denna gång – ett gäng med sub8 cyklister, tävlingscyklister och cyklister om gillar att träna hårt.

Samma sträcka som tidigare på grillningen, knappt 5 mil, blåsigt väder med en hel del kantvind. Så fort fartsträckan började så gick det undan. Snurrade runt i kedjan till en börja under de första milen. En salad till lunch och en proteinbar på vägen hem från jobbet i bilen visade sig vara lite för lite energi för denna grillning. Så fick ge mig och hoppa över förningar och vila istället.

Kunde efter ett tag gå med igen och hjälpa till med förningar och sedan hoppa över ett par för att vila och sedan åter igen hjälpa till.

Med knappa kilometern kvar, upploppet genom Torsåkers allé så tappade jag hjul och hamnade strax efter klungan. Nöjd ändå med grillningen, snittet på de 49km hamnade på strax över 42,5 km/h. När man kom hem så tyckte min Garmin Edge 1000 att jag skulle vila 3 dagar innan nästa pass.

Nu blev inte vilan riktigt så lång eftersom det var dags för torsdagsintervaller idag, på vägen mot samlingen så klagade min Garmin på att min återhämtning var måttlig…

Bara att bita i. Dagens pass bestod av 6st partempo sträckor, då vi var ojämnt antal deltagare så blev vi 3st i gruppen som jag körde med under de första 4 sträckorna. Samt de 2st så vart det partempo eftersom en deltagarna vek av lite tidigare.

Det gick undan på sina ställen och på andra ställen var det riktigt jobbigt i motvind och motlut, dock var benen villiga att arbeta idag

Två riktigt bra och hårda pass 🙂

DSC00475

DSC00476

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.