TKH

Bloggen om min träning

Allmänt, Cykel, MTB, Racer

Paddling som uteblev

Igår förmiddag tog jag en sista tur med racer vid höga kusten. Åkte ned mot Härnösand längs med kusten för att sedan vika av inåt landet och åt norr igen. Hamnade dock på grusvägar så styrde om lite och rundan blev kanske något kortare än tänkt. Gruspartiet blev kort i alla fall.

Tog det lugnt vid campingstugan på dagen och tänkte att jag skulle ge mig ut och paddla på eftermiddagen. Dock så började det regna och åska vid 15 tiden, så tänkte om och började läsa en bok istället. Regnet slutade vid 19 tiden men kändes lite sent att ge sig ut och paddla då, så paddlingen uteblev igår.

Lämnade sedan höga kusten imorse och begav mig mot Åre, där jag nu på kvällen tagit en kort tur med MTB för att snurra igång benen efter ett par timmar  bilen. Solsken men rätt kylig vind. Prognosen lovar inget vidare väder de kommande dagarna, skurar och ganska kallt men något ska man väl kunna hitta på i alla fall..

DSC00679

DSC00680

DSC00683

DSC00690

DSC00691

DSC00697

DSC00703

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.