TKH

Bloggen om min träning

Racer, Träning

Åre – Vålådalen – Åre

Vaknade och åt frukost och funderade vad jag skulle hitta på idag. Kände mig lite seg, även om man inte tränat så hårt denna vecka så har det ju blivit fler timmar än vanligt istället. Inte kört så mycket volym-träning under året, förutom veckan på Mallis så har det ju max vart 8-9 timmar träning i veckan och oftast under det.

Började regna medan jag funderade, kanske lika bra så kunde man ta det lugnt och läsa och vila ett tag till. Regnet höll i sig till eftermiddagen men sedan började det lätta. Runt 16 tiden startade jag en runda, Åre – Våldalen – Åre. En runda på 8 mil med nästan 900 höjdmeter.

Lyckades nästan med att vänta ut allt regn, på vägen till Vålådalen föll några enstaka droppar. Under sista 15km tillbaka så var det lite lättare regn. Dock inget som störde nämnvärt och man blev inte så blöt av det, Gabba jackan och nanoflex benvärmarna avvisar vatten rätt bra 🙂

Första milen och sista milen längs med E14 var lite tråkig att cykla längs med och en del trafik där. Vägen mot Vålådalen var behagligare, mindre trafik även om en och annan bil syntes till. Som sagt en del backar men lika mycket nedför som uppför 🙂

Det blev ju en helt okej dag till slut i alla fall även om vädret var väldigt grått.

DSC00708

DSC00716

DSC00723

DSC00729

DSC00731

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.