TKH

Bloggen om min träning

Cykel, Racer, SMACK, Träning

Inte en växel till

Funderade lite på vad man skulle hitta på för någon träning imorse, har ju blivit mestadels cykling på sistone. Valet föll på cykling idag också, det var ett gäng som skulle cykla runt 10 mil så bestämde mig för att hänga med dem. Får ta paddling någon annan dag, det var alternativet som jag funderade på.

Som vanligt beger jag mig mot Väsby för samlingen, kommer inte långt innan cykeldatorn varnar för batterinivån i växelsystemet. Kommer fram till Väsby och kollar status genom att hålla in en växelknapp, blinkar rött.

Nåja inte så mycket att göra, växla snålt och hoppas på att batteriet ska hålla hela turen. 10st blir vi som tar sikte mot Rimbo via lite småvägar, medvind och en del kantvind  gör att det flyter på i ett bra tempo.

Efter en fika i Rimbo bestående av en ost/skinkfralla och en kaffe är det dags att vända hemåt igen. Motvind och kantvind gör det lite jobbigare på vägen hem men benen känns bra. Blir någon liten spurt uppför någon backen, samt lite hårdare körning uppför och i motvinden mot slutet. Kul!

Bra ben idag trots att det var dag 25 på raken med träning, några dagar här och var med lågintensiv träning för aktiv återhämtning så funkar det. Några dagar till med träning innan det är dags att ta någon riktig vilodag också 🙂

Höll batteriet då?

Nästan, ett par hundra meter hemifrån så vart det batteritorsk och växlarna la av. Tog mig hem i alla fall och pluggade in cykeln i närmaste eluttag 🙂

1

2

3

4

5

6

7

8

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.