TKH

Bloggen om min träning

Cykel, Racer, SMACK, Trainer

Fikarunda & Grillning

Förmiddagen bjöd på en trevlig & lugn tur, för en gångs skull i snack-tempo. Lite tråkigt väder bara – molnigt, blåsigt och ingen riktig värme i luften. Blev väl lite bättre väder mot slutet av rundan när solen tittade fram. Lite drygt 10 mil stannade cykeldatorn på.

DSC00923

DSC00927

Tisdag idag, innebär ju att det var dags för tisdagsgrill också. Inför passet kunde man bland annat läsa följande på Facebook.

”Tänkte först, vad trevligt arrangemang, grillning med klubben! Sen insåg jag att det var mitt sidfläsk som skulle grillas. Får bli mysrundan på lördag igen med fika. Trevlig tur.”

Dock tisdagsgrillen är ett riktigt trevligt pass, om än jobbigt. En fart sträcka på knappt 5 mil som ska köras snabbt (+40 km/h i snitt är målsättningen alltid). Eftersom jag redan hade varit ute på en runda på förmiddagen kände jag att jag behövde trimma cykeln lite och få fart på benen. Uppdatera firmware på cykeln och fram med liniment…

20160802_163815

etube

Jobbigt var det idag som vanligt, på vägen ut gick det hyggligt lätt (lite hjälp av vinden kanske), fortfarande ganska pigg i benen. På vägen hem började sidfläsket grillas ordentligt men det var bara bita i och hänga med och ta sina förningar.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Screenshot_2016-08-02-20-44-07

 

Mycket nöjd med dagens två pass, känslan är bra nu men finns en viss risk att man kommer känna sig som en gammal urvriden disktrasa imorron. Får bli ett lugnare återhämtningspass imorron helt enkelt 😉

20160802_211941

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.