TKH

Bloggen om min träning

Allmänt, Cykel, Träning

Känslan idag – Avslagen cola

Klarade mig ifrån känslan av en urvriden gammal disktrasa imorse men inte långt därifrån. Känslan idag har varit trött och energilös, lite som avslagen cola, gårdagens dubbla pass kändes helt enkelt i kroppen. Som alltid efter ett hårt pass på kvällen var det lite svårare att somna, trots att man var trött, vakna till vid några tillfällen under natten också.

Tog i alla fall mig själv i kragen nu fram mot kvällen och rullade 4 mil med tempohoj som aktiv vila, rullade i lugnt tempo, använde till och med lilla klingan fram i en del backar för att hålla effekt/puls på låg nivå. Lilla klingan brukar sällan annars komma till användning.

Liten film från gårdagens grillning. Tur att man inte har någon kamera riktad mog sig själv 🙂 Fick slita rätt hårt den sista biten…

En annan sak som börjar bli tydligt är att det åter igen börjar bli kyligare och mörkare om kvällarna. Märktes igår, visserligen var det ju ingen större värme i luften under dagen heller men solen sjunker ned allt tidigare.

Vilket får en att tänka framåt, det börjar bli dags att hitta på mål för nästa år. Det här året förblev ju mållöst, så får det inte bli till nästa år 😉 Frågan är ju bara vad man ska hitta på för utmaningar åt sig själv…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.