TKH

Bloggen om min träning

Cykel, Trainer, Träning

Tillbaka till vardagen

4 veckor semester tog slut och idag var det dags att återvända till jobbet. Ingen ångest över det, det är ju en del av livet och sommaren har varit bra.

Det börjar även bli dags att blicka framåt mot 2017 och sätta upp lite mål, vill ju inte att 2017 blir som i år – mållöst. En del tankar finns redan, bland annat tävlingslicens igen och försöka vara med i något fler tävlingar jämfört mot senast jag hade licens. Det borde inte bli så svårt att slå 😉 Kommer dock inte att ha några mål när det gäller resultat, utan kommer att tävla mot mig själv, för att det är utvecklande och för upplevelsen.

Home

En så länge lyser händelserna och målen med sin frånvaro men snart dags att fylla på dem inför 2017.

Passade på att köra ett intervallpass idag på trainer, 2 x 15 min på 260 watt, litet test av träningshörnan som fått en uppgradering. En ny Ultra HD TV – träningen i höst kommer bli så mycket skarpare och detaljrikare 😉 Kamerabilden vart dock inte så skarp 😉

DSC00946

DSC00952

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.