TKH

Bloggen om min träning

Cykel, Trainer, Träning

5 x 3 min @ 300 Watt

Fick flåsa lite under intervallerna idag, de första 3 gick rätt smärtfritt. De två efterföljande gick bra till en början men sen fick man bita ihop och flåsa.

Formen är ju lite vad den är med tanke på mindre  träningsmängd under senaste tiden. Å andra sidan det är ju utanför säsong just nu, bara att försöka bygga en bra grund nu till nästa år.

Jag kör ju med upplägget med lite kortare med intensivare pass. Hittills har ju intervallerna varit under tröskeln, för att komma igång och få igång rutinerna. Dock dags att börja med intervaller som ligger ovanför tröskeln också nu – därav dagens pass med 3 minuters intervaller strax ovanför tröskeleffekt.

Även om nu trainer säsongen har börjat på allvar för min del så har det än inte blivit något pass i Zwift och frågan är om det kommer bli så många pass där heller. Är inne på strukturerade intervaller istället och passar på att se en del sessioner om teknik (Azure, Intune, IoT, etc). Inte för att man alltid är så koncentrerad på själva sessionen när man är mitt i en hård intervall men alltid snappar man ju upp något.

Även om de kändes slitsamt under de sista två intervallerna idag så kändes det riktigt bra efter passet 🙂

2016-10-25-1

20161025_192730

graph

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.