TKH

Bloggen om min träning

Cykel, Trainer, Zwift

Zwift long time no see

Trainer-säsongen är ju i full gång för min del – ja större delen av träningen blir på trainer utanför säsongen även om jag försöker växla av med alternative träning också. Denna höst har det ju inte blivit så mycket alternative träning än, blir väl förhoppningsvis mer av det framöver. Har ju ett kort till simhallen men inflamationen (eller vad det nu var) i axeln kom emellan. Dock nu när det känns bra igen så kanke det är dags igen.

Dagens pass blev dock på trainer, ett 45 minuters pass i Zwift. Det var ett tag sedan, i och med att jag kört med trainerroad eller helt manuellt på sistone. Tänkte dock att jag kunda dra igång Zwift idag i och med att jag ändå inte hade någon större plan än att trampa ett tag.

Nu har jag kört runt en vecka med ostrukturerade korta pass, bara för att komma in i rutinerna och låta kroppen börja vänja sig vid träning igen efter uppehållet. Börjar dock bli dags att trappa upp lite igen och börja få struktur på passen – vilket kommer innebära intervallpass i trainerroad men ska nog krydda med att delta i någon cykling i Zwift också för att få lite race känsla. Bara att ta sig själv i kragen nu framöver 🙂

1479834560429

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.