TKH

Bloggen om min träning

Cykel, Trainer, TrainerRoad

2 x 10 min inledde denna vecka

2 veckor på raken nu med bra rutin på passen – 11 pass totalt under dessa 2 veckor. Som sagt tidigare inte någon större volym trots antalet pass än, till stor del korta pass under en timme på trainer.

Så inleddes även denna vecka knappt en timme på trainer 2 x 10 minuter blev dagens pass, där varje tio inleds med att köra 2 minuter på högre effekt för att sedan köra resterande 8 minuter på snäppet lägre effekt.

Tanken med passet är ju egentligen att köra 2 min på Vo2Max effekt och sedan 8 minuter på strax under tröskel effekt. Först tian kämpade jag mig igenom på mina gamla siffror (inte i form för dem än men med vilja gick det). Den andra tian så skruvades effekten ned, lite för rejält kanske – kunde nog ha kämpat lite till där.

Dagens underhållning till passet blev en session om Windows Server containers och passet styrdes av TrainerRoad.

1

2

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.