TKH

Bloggen om min träning

Cykel, Trainer, TrainerRoad, Träning

1 minut kan kännas på många olika sätt

Trampandet på trainer går vidare i jakten på att bygga upp formen på nytt… Dagens pass bjöd på 10 stycken intervaller vardera 1 minut lång med lika mycket vila mellan dem.

Långt ifrån några rekord watt på ettorna idag men någonstans behöver man ju börja. De första ettorna kändes inte så farliga utan flöt på rätt bra. Däremot efter femte och sjätte ettan så började de kännas betydligt längre än själva vilan… Även om både intervall och vila var exakt lika långa enligt klockan.

Det blev även tyngre och tyngre att få pedalerna att snurra runt för varje intervall. Under sista intervallen sjönk kadensen men benen lyckades i alla fall snurra runt pedalerna och bibehålla trycket.

Så alla ettorna genomfördes i alla fall till slut 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.