TKH

Bloggen om min träning

Allmänt, Cykel, Trainer, Träning, Zwift

God Jul från Zwift-landet

Vaknat, ätit gröt, sett en film, tränat, bastat, ätit lite efter träningen. Ja det var den julaftonsmorgonen. Återstår väl att bege sig mot julmaten och julfirandet 🙂

Dagens träning blev en timme i träningshörnan framför Zwift, som extra underhållning lite film på plattan också medan man trampade. Dock en del strul med den gamla plattan, ett par krascher med omboot av plattan som resultat.

Lagom till julen så blev även vardagsrummet klart, efter en lång väntan på soffan. Den skulle ha levererats vecka 47 men blev uppskjuten ett par veckor… Blev dock rätt besviken till en början när jag fick den i onsdagskväll, inga ben med i leveransen… Som tur var fick det en lösning, benen hade kommit separat till butiken och kunde få dem i torsdags.

Dags att fortsätta med julfirandet, det är ju julafton – God Jul!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.