TKH

Bloggen om min träning

Cykel, Skidor, Trainer, Träning

Långhelg: Skidor & Trainer

Återigen snö i denna del av landet, i november när det var snö hade jag ju någon form av inflammation axeln och kunde knappt röra på armen. Inga skidor då inte.

Den här helgen blev det dock 2 pass ute på ängarna vid Runby, en kall och krispig morgon under fredagen och sedan efter att snön slutat falla i lördags. Det blev skejt båda gångerna, kanske hade varit bättre att ta klassiska i lördags då skejtbädden var mjuk och de blev tungåkt. Inte bara tungåkt på gund av den mjuka bädden, den ovana skidkroppen var ju rätt sliten från fredagens pass också. Plus ett gäng pass på trainer innan dess under veckan.

Idag hade det varit läge för mer skidåkning men valde att stå över det, dock så blev det ett pass på trainer sent på eftermiddagen istället. Ett 4x4min pass på måttliga watt men med fokus på att hålla kadensen uppe, det fick helt enkelt avrunda en bra helg.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.