TKH

Bloggen om min träning

Allmänt, Cykel, Trainer, Träning

Dålig start men bra avslut

Hade en dålig start på veckan träningsmässigt, tänkte köra ett 2×20 min pass i måndags efter jobbet men hade noll energi till träning så avbröt det ganska snabbt.

Fortsatt under veckan blev det inte så mycket träning, känslan var dock bättre men med 2 vilodagar så blev det bara 3 pass under arbetsvecka varav ett var en total katastrof.

Träningen nu under helgen har dock varit betydligt bättre, en staråterhämtning. Började igår morse med ett testpass, 8 minuterstest, siffrorna blev bättre än senaste testpass med bsx insight mätaren. Olika sätt att mäta så inte helt jämförbart. Men vissa dagar börjar kännas bra medan andra är mindre bra.

Körde dubbla pass igår i och med 1 1/2 timme på trainer igår kväll innan bastun. Hade väl egentligen velat cykla utomhus igår men hoppade över det på grund av vädret. Snö & slask på marken och lätt snöfall i luften.

Idag hade det varit bättre väder för cykling utomhus, vaknade ju dessutom tidigt vid 6 tiden så ingen sovmorgon. Dock så var det ju Vasaloppet idag, lite av en tradition att se det på tv. I chatten med tidig morgon så hann jag med både frukost och en liten tupplur innan start.

Tog mig i alla fall i kragen och körde lite drygt 2 timmar trainer medan Vasaloppet rullade på tv. Hade tänkt köra ett två timmars pass men 40 min in i passet strulade tekniken och trainerroad tappade kontakten med trainern. Så svarade om med ett annat pass på 1 1/2 timme.  Bra avslutning på träningsveckan i och med det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.