TKH

Bloggen om min träning

Cykel, SMACK, Träning

Första rundan med klubben på ett tag

Äntligen dubbfritt, vilken skillnad mot förra helgen när man körde crossen med tunga dubbdäck mot idag hårdpumpade crossdäck. Så mycket lättare det rullade, även om jag märkte imorse att bakhjulet snurrade väldigt trögt. Vilket påminner mig att jag borde kolla upp det, får se om minnet är tillräckligt långt och att jag kommer ihåg att gör det efter att ha skrivit klart detta korta inlägg…

Fortfarande lite kyligt ute men solen värmer en del, dock så mulnade det snabbt idag. Solsken på väg till Cykelhuset för att möte upp en del från klubben som också skulle ut, solsken vid start från samlingsplatsen och en stund framöver men sen mulet.

Oavsett så var det skönt att komma ut igen och köra utomhus, efter ett par pass inomhus på trainer under veckan. Det ska väl inte dröja allt för länge innan det är tillräckligt ljust igen utomhus på kvällarna efter jobbet, samt lite fler plusgrader 🙂

3 timmar vart dagens tur på i alla fall i lugnt tempo. Än så länge kommer jag ihåg att kolla upp bakhjulet…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.