TKH

Bloggen om min träning

Cykel, Träning

3 pass utomhus

Summerar helgen med tre cykelpass utomhus. Hade möjligheten att ta en kortare runda i fredags efter jobbet innan det blev för mörkt. Ett bra sett att inleda helgen efter en hektisk vecka på jobbet med en hel del möten och diskussioner.

Fortsatte sedan med en 2 ½ timme lång runda ute i blåsten på lördag morgon. Strålande solsken under större delen av rundan men vilken vind, tungt värre att trampa mot Uppsala i motvinden. Den vinden har man inte känt på inomhus på trainer… Lättare gick det bitvis på vägen hem i alla fall.

Idag vart det +3 timmar ute på cykeln, bitvis grillad på min cross av de snabba grabbarna på racer och tempohoj. Kanske skulle ta och byta crossen mot racer jag med, så man rullar lite lättare. Bra träning hur som helst även om det bitvis vart lite tyngre än tänkt. Rätt slut på energi mot slutet av passet, som vanligt så vaknade jag ju tidigt och därmed en tidig frukost. Samt som under de senaste veckorna inte allt för stor portion och lite mindre kolhydrater än vad man kanske skulle behöva på en lite längre runda.

Får börja ta med mig lite annan energi påfyllning än vätska på de längre turerna framöver.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.