TKH

Bloggen om min träning

Cykel, SMACK, Träning

SMACK-Tempot och Träning

Efter Mallis har det blivit något pass på trainer när vädret inte varit så lockande och några dagar vila.

Nu i helgen har det dock varit fullt upp med cykelaktiviteter. Började i fredags med att lufta tempohojen för första gången i år. Cyklade lugnt längs med SMACK-Tempo banan, blåsigt väder och hade glömt hur vinden ibland rycker och sliter i framhjulet. Råkade även ut för årets andra batteritorsk… Måste nog ha drömt om det där med att jag underhållsladdade batterierna i början av året.

I lördags var det sedan dags att ställa upp som funktionär under SMACK-Tempot 2017, hade lite olika roller. Dels hade jag mitt mobila kontor och hanterade sambandscentralen, en ganska lugn dag så endast ett par samtal och ärenden att hantera. Dels så hade jag förvarningen under någon timme och ropade över radio till målet när cyklister närmade sig. Dessa roller funkade att kombinera med att vara fotograf också, så vart ett par bilder som finns på SMACKs Facebook-sida. Ingen egen träning då men ett par timmar utomhus i det blåsiga vädret.

Söndag var det också blåsigt väder men blev träning i alla fall, med lite inslag av längre intervaller. Hård körning på en del sträckor, lätt rull på andra och jämt och medelhårt på andra. Ett bra pass även om det inte är så kul att träna när det blåser mycket, men motvinden gav bra tröskelträning.

Idag måndag tycks solen och värmen äntligen ha kommit hit 🙂 Även om det började blåsa lite mer under dagen så var det i alla fall trevligt väder att cykla i. Det vart ett trevligt distanspass med trevligt sällskap.  Bra avrundning på en lång helg, bara att se framemot fler långhelger inom kort 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén