TKH

Bloggen om min träning

Allmänt, Cykel, Träning

Laddar om inför nästa pass

Bra träningsveckan så här långt 🙂 En hel del cykel har det blivit

  • Måndag: Började veckan med en vilodag – ingen träning
  • Tisdag: Hann med tisdagsgrillen och 87km landsväg varav 49km med bra fart. Kändes riktigt bra.
  • Onsdag: Återhämtningsdag och strax över 3 mil med tempohoj
  • Torsdag: En ledig dag och började den med 10 mil lugn cykling i trevligt sällskap och finns väder. På kvällen var det dags för intervaller, hoppade in som ledare. Cyklade lite omvägar till Väsby eftersom jag var i god tid. Sedan intervallträning som bestod av naturliga backintervaller och par-/lagtempo. Skarvade på lite efter träningen och fick ihop 10 mil till. Bra tryck i benen under intervallerna.  Kort film från intervall träningen.
  • Fredag: Semester och återhämtningsdag, strax över 4 mil lugn cykling. Passat på att städa och fixa lite hemma istället, sånt som inte händer av sig själv..

Nej nu är det dags att ladda inför morgondagens pass, 14-15 mil eller så väntar. Toppa kolhydratslagret med vit chokladmousse med lite blåbär och hallon som jag fixade iordning tidigare. Lite måste man ju unna sig, middagen var ju kolhydratfattig 😉 Torskfilé med grönsaker och keso (med grillad paprika).

Bra grej när man tvättar fönster 🙂

Blev en ny matta till köket också

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén