Imorgon är det dags för Lidingöloppet 30. Träningsmässigt har man väl gjort vad man kan efter Stockholm halvmarathon med både lite kuperad löpning i elljusspår och ett distanspass samt under denna vecka lite lugnare träning för att vila upp sig också.

Startar återigen i sista startgrupp i och med att jag inte hade några tidigare meriter i löpning och sen anmälan, halvmaran var för tätt inpå så resultatet från den kunde man ju inte använda. Sista startgruppen startar kl 14:10

Om tekniken funkar så dyker det upp en Garmin Livetrack länk på min Facebook sida.

Sista löppasset nu ikväll 6,5km i hyggligt lätt tempo (4:58) om man litar på hur det kändes. En bra känsla i kroppen, vilade ju helt i onsdags utan någon träning och igår en timme ganska lätt på trainer.

Sömn på det här och sedan ett kort & lätt trainer pass imorgonbitti, det funkade ju bra senast 🙂

Sedan är det bara att ta på sig löparkläderna och skorna och bege sig mot Lidingö!