TKH

Bloggen om min träning

Cykel, Racer, Träning

Träning & cykeltvätt

Att gå upp samma tid under vardagarna, vecka efter vecka sätter sina spår i min dygnsrytm. Även under helgerna vaknar jag samma tid som vardag 🙁

Planen var att ta sovmorgon till 7 idag och se hur vädret var, då prognosen visat på ostabilt väder, och vid ok väder bege sig till Väsby och träning med klubbkompisar.

Planen med sovmorgon sprack ju i och med att jag vaknade runt den tiden jag brukar på vardagar, eller ja till och med lite innan…

Aja fick bli en lång frukost framför ett par avsnitt av Star Trek Discovery. Vädret visade sig iaf vara hyffsat på morgonen, visst kallt men uppehåll. Så 8.15 vart det avfärd mot träningen.

7 st tappra cyklister till start i Väsby. Kyligt som sagt och lite blöta vägbanor, men det blev ett bra pass iaf. Till stor del en klunga på 3 man och fick ihop 125km totalt med cykling till/från Väsby.  Ett fikastopp i Knivsta och som vanligt väldigt kallt de första minuterna när det är dags att åka ifrån fiket.  Lite regn blev det mot slutet av rundan runt Väsby men hann iaf hem innan det riktiga regnvädret började på eftermiddagen. Nu har det väl regnat konstant sen dess…

Hoppas på att det blir lite uppehåll imorgon så man slipper ett misärpass, har ju som plan att spinga ett lite längre pass. Eller så kanske man får ta sig till gymmet istället och springa på löpband, har ju lyckats ta mig dit en gång denna vecka 🙂

Plötsligt händer det, jag tog tag i cykeltvätt under eftermiddagen. Det var ju som sagt blött på vägarna på sina ställen och lite regn så cykeln blev ju skitig. Är ju tyvärr rätt lat när det gäller underhåll och tvätt av cykeln men idag blev det iaf en semi seriös tvätt av cykeln. Så nu är den lite renare 🙂

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén