Idag har det varit en trött dag, det är väl det bästa sättet jag kan beskriva dagen på. En trött kropp utan någon större energi. Så kan det vara ibland helt enkelt, inte alla dagar som energin är på topp.

Sömnmässigt har det ju varit bra med återhämtning, till och med lyckats sova lite längre på helgerna. Visst vaknat till kanske tidigt på morgonen även då men snabbt somnat om också. En del trötta kvällar under förra veckan också där det både blev 1-0, 2-0, 3-0 till tv/soffan…

Nu blev det ju rätt mycket träning i slutet av förra veckan, 5 pass inom loppet av tre dagar. 2 pass med cykling utomhus, där framför allt passet i söndags var rätt kyligt. Kylan i sig suger ju musten ur en ganska rejält.  Så helgens träning satte nog lite spår åter igen inför starten av en ny vecka.

Därmed en återhämtningsdag, även om jag inte var speciellt motiverad att träna idag så fick det bli ett pass. Dock ett väldigt lätt pass – 5 min på 100 watt, 30 min på 150 watt och som avslut 5 min på 100 watt. Följdes upp med ett par minuter stretch också.

Ett rent återhämtningspass för att trampa ur benen lätt, hålla dem aktiva och rörliga. Varje pass behöver inte vara hårt.

Nya tag igen när kroppen känner sig piggare, kanske imorgon?