För någon helg sedan hade jag sönder bakbromsen på min cross samt sedan för länge sedan har kullagren i ett hjul varit trasigt (ett par kulor som tappats längs med vägen)…

Redan i somras fixade jag nya keramiska kulor till lagret men har inte tagit tag i att fixa hjulet än… Här om dagen kom en ny bakbroms till crossen. Dags att ta tag i detta och fixa det som är trasigt.

Bakbroms till crossen 🙂 Denna går nog snabbt att byta på crossen.

Nya lager till Shimano-hjul 🙂 Det här kan pröva tålamodet lite mer…

Dagens träning är avklarad, det var till slut regnskuren när jag gick från pendeln och hem som avgjorde att det blev ett trainer-pass. En timme framför Zwift utan någon som helst större struktur i passet, mestadels Z2 för att låta benen få återhämtningen. Gårdagens intervaller på trainer och simning hänger kvar lite.

Nåja nu är det dags att ta tag i och fixa åtminstone crossen. Hjulen får nog bli en annan dag.