Imorgon är det lördag 28/10 och det innebär att det är dags att springa Night Trail Run på Järvafältet. 10 km löpning längs med en bana markerad med reflexer genom skogen. Kl 18.00 går starten, ska bli en spännande upplevelse att springa i mörker i skenet av pannlampor.

Detta lopp blir mer av typen upplevelse än att försöka prestera någon specifik tid, ta sig igenom lugnt och sansat är tanken. Det blir som det blir helt enkelt 🙂

Får se om det blir en riktig lerfest eller inte, prognosen lovar regn i natt och under förmiddagen. Till kvällen ser dock regnet ut att lätt, vore ju rätt skönt att slippa regn och springa i uppehåll.

Sprang det sista passet inför loppet idag på lunchen, 6km I ett tempo som kändes bekvämt. Förutom löpningen så har jag varit i simhallen nu på kvällen och simmat också. Blev ett pass bestående av:

  • 500 meter bröstsim
  • 4 x 50 meter frisim med paddlar
  • 200 meter bröstsim
  • 4 x 50 meter frisim med paddlar
  • 200 meter bröstsim
  • 4 x 50 meter frisim med paddlar
  • 500 meter bröstsim

Imorgon ska jag försöka ta sovmorgon, sova så länge man orkar 😉 Ett kortare trainer-pass på förmiddagen för att snurra igång benen och sedan Night Trail Run ute på Järvafältet på kvällen med start kl 18.00. Kanske prövar tålamodet med att reparera lagren i ett hjul också, fixade ju bromsen på crossen igår kväll 🙂

Lite hinner man fixa hemma också mellan alla träningspassen.