TKH

Bloggen om min träning

Löpning, Trainer, Träning

Startat veckan med mycket löpning

Ny vecka och nya träningspass efter en vilodag i söndags. Denna vecka har löpningen känts lättare än de trainer-pass jag har kört. Även om jag inte har kört speciellt hårda trainerpass.

Började veckan igår med ett 3 x 8 minuters intervall pass strax under tröskeleffekt på lunchen. Kändes inte om jag fick något direkt flyt i passet, kändes mest tungt men utan att vara jätte ansträngande för den delen heller. Kanske bara den vanliga segheten man känner efter att ha vilat en dag.

På kvällen vart det sedan ett långt löppass, 24km, som kändes riktigt bra.

Idag vart det inget pass på lunchen, det hans inte med. Fick fixa lite med bilen istället och passa på att byta batteriet i den. Total slut batteri, tur att man hann åka iväg å köpa ett nytt i helgen.

Däremot blev det träning på kvällen efter jobbet. Började med ett 40 minuters trainerpass, 5 min uppvärmning sedan 30 min Z2 och avslutningsvis 5 min lugnt trampande.

Efter trainerpasset ett snabbt ombyte till löparkläder och sprang iväg till Plantagen för att möta upp Håkan och Elin som skulle åka rullskidor. Själv gjorde jag som sagt sällskap springandes istället, funkade ju bra. 16 km in på löpkontot 🙂

Mycket löpning som start på veckan.

Jobb hemifrån den senaste tiden, ge ju tid för lite mer träning och för att orka träna så fikar man. Eller kanske därför trainer-passen känts tunga? För mycket fika?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.