En vecka med många pass igen och 10h 40 min träningstid. Öppningen på veckan kanske blev av det hårdare slaget med två långa löppass och det tillsammans med trainerpassen på luncherna tog nog ut sin rätta i början av veckan för när det var dags för veckans strukturerade simpass så var jag rätt så trött. Lite lugn jogging på torsdag & vila på fredag gav dock ny energi till träningen under helgen. En bra träningsvecka och nästan uppe i 561 timmar i år. Med den här takten lär det landa på runt 600 timmar innan året är slut.

  • Måndag: 40 min intervallpass på trainer på lunchen och 24km löpning på kvällen.
  • Tisdag: 40 min trainer på lunchen, varav 30 min i Z2. Samt 16km löpning på kvällen
  • Onsdag: Veckans strukturerade simpass och tröttheten visade sig
  • Torsdag: Lugn jogging på lunchen och kvällen spenderades med att träffa gamla kollegor
  • Fredag: Vilodag och vinterfest med jobbet
  • Lördag: MTB utomhus, första cykelpasset utomhus på ett par veckor
  • Söndag: En trevlig första advent och energigivande dag, simning på morgonen och veckans träning avrundades med ett riktigt bra löppass. Första kilometrarna i lite lugnare tempo och sedan plötsligt var det snabbt tempo, blev snabbare och snabbare.  Nytt personbästa på både 5km (22:59 eller 21:00 beroende på vilken app man tittar i) och 10km (43:25).

Nästa vecka får bli en lite lugnare öppning, eller ja det återstår väl att se, det blir nog bara ett pass. Tänkte om man skulle köra Zwift imorgon kväll och hänga med SZR Joyride, men även om det är en Joyride så kan det ju gå undan 🙂