Ojoj knappt tre timmar träning denna vecka fördelat på fyra pass. Ovanligt för att vara mig men fokus denna vecka har varit att jobba och renovera ett rum här hemma. Samtidigt tror jag att det har varit rätt välbehövligt med en lugn vecka träningsmässigt. När jag var ute och sprang i måndags så kände jag mig ganska liten i kroppen men å andra sidan då hade det varit rätt mycket löpning på sistone.

Visst veckan kanske inte har varit så lugn på grund av renoverandet men kroppen har i alla fall fått vila från träningen.

Veckans träning

  • Måndag: Strax över 12 km löpning
  • Tisdag: Vila
  • Onsdag: 1000 meter simning
  • Torsdag: Vila
  • Fredag: 1600 meter simning
  • Lördag: Vila
  • Söndag: 2000 meter simning

Även om julen verkligen närmar sig med stormsteg så är det dags att återgå till normala träningsrutiner nästa vecka, det vill säga lite mer träningsvolym än 3 timmar 😉 Trainer och löpning igen men självklart simning också.