Jag kanske har en yrkesskada, jag jobbar ju till vardags med stora projekt (som ibland rör över 100 000 personer), kanske därför mina projekt blir lite över ”måttligt”.

Som för två år sedan när det var julafton så fick inte  julmaten plats på ett julbord, utan fick dela upp det i två omgångar. I år fick all mat plats på en gång i alla fall men det kanske blev lite mycket mat som vanligt 😉

Så vad fanns på bordet i år:

  • Fiskgryta med lax, torsk, räkor, kryddat med saffran
  • Sill
  • Leverpastej
  • Ren- & Älgkorv
  •  Grönkål
  • Rödkål
  • Lax
  • Jansonsfrestelse
  • Köttbullar
  • Skinka
  • Leverpastej
  • Traditionell finsk morotslåda
  • Älgstek
  • Kalvstek
  • Säkert glömt något

Lite fika på det:

  • Saffranscheesecake med pepparkaksbotten, garnerad med lingon och stjärnfrukt
  • Morotskaka
  • Mjukpepparkaka
  • Lussebullar

 

Jag hann väl med att springa lite på morgonen också, https://www.relive.cc/view/1325112225