Att gårdagens skidåkning skulle ha ett pris i form av smärta idag var väl inte annat än att vänta. Speciellt med tanke på att senast jag åkte skidor (om man nu inte räknar de 3-4 passen rullskidor under hösten) var i slutet av januari 2017. Samt att det då var pass som längst strax över 2 mil.

Det var en ganska stel och trött kropp som vaknade imorse men läget var ju iaf inte helt hopplöst, kunde ju haft betydligt mer träningsvärk. Nu tycks det mest vara höftböjare och vänster skuldra och overarm som känns av mest. Så förhoppningsvis något som går över snabbt.

Idag blir hur som helst en återhämtningsdag i form av aktiv vila och försöka mjuka upp kroppen en aning.

Körde ett kort lugnt trainer pass på 30 min under lunchen och strax blir det ut och jogga 30 min i lugnt tempo efter jobbet.

Sen mjuka upp kroppen med foamroller/roller och en varm bastu 🙂

Kanske avrunda dagen med att koppla av framför den öppna spisen, nya tag med träningen imorgon 🙂 Men första jobba klart för dagen.