Kraftig blåst sedan igår kväll och sedan snöfall från och med strax efter lunch, ja det var inget som höjde träningsmotivationen idag.

En trött kropp efter gårdagens löprunda längs med backiga spår vid pinnbacken och närmare 2 timmar trainer på kvällen, på det hela.

Blåsten avtog i alla fall mot kvällen men snön fortsatte att falla, pannbenet fick jobba hårt för att jag skulle ta ut mig på dagens pass. Egentligen skulle jag ju kunna ta en vilodag med tanke på att jag kört något pass varje dag sedan 2/1, flertalet dagar med dubbla pass.

Men ett öga på väderprognosen för de kommande dagarna som visar på minus grader var det ändå rätt skönt att komma ut på ett pass i milt väder (runt 0 grader).

Väl ute var det faktiskt inte så farligt heller, det tog någon kilometer innan kroppen var igång. Visst benen kändes väl trötta men ibland är det ju bra att lära kroppen springa även när den är trött. Ett Marathon är ju hyggligt långt och nån gång under den sträckan lär man väl känna sig trött 😉

Kanske inte helt oväntat att man känner sig trött heller som sagt med tanke, något pass varje dag sedan 2/1. Samt siffrorna visar ju på en negativ TSB på -22. Visserligen kanske TSB bör vara negativt, annars har man inte tränat 😉 Men man ska väl heller inte låta den falla långt ned i botten eller ha en allt för negativ TSB under en längre period. Nu är ju iofs -22 långt ifrån det ”värsta” jag varit med om.

Men dags för någon lugnare dag snart med lite mer återhämtande träning, typ morgondagen blir nog lugnare. Blir nog ett kort återhämtningspass på trainer på lunchen och simträning på kvällen. Sammanlagt bör inte det resultera i allt för mycket TSS, samt får väl försöka jobba mer med armarna på simningen för att vila benen 🙂