En arbetsvecka som präglats av många möten och en kortare tjänsteresa till Örebro men hunnit med de viktiga träningspassen som jag vill köra i alla fall – simträningen och löpningen. Cykelträningen tonas för tillfället ned lite men försöker underhålla även cykelbenen. Flåsträningen får man ju från andra träningsaktiviteter också.

Veckans träning:

  • Måndag:  5 x 5 min VO2max pass på trainer
  • Tisdag: Brickpass med trainer följt av lätt jogging
  • Onsdag: 2000 meter simträning
  • Torsdag: 20 km löpning på kvällen
  • Fredag: 4000 meter simträning
  • Lördag: 25 km löpning på morgonen, 2000 meter simning på kvällen följt av relax.
  • Söndag: 45 min styrketräning på morgonen, 30 min trainer på kvällen följt av 30 min foam roller och stretch. Bastu som avrundning.

Cirka 11 timmar och 30 minuter träning denna vecka.

Simning tycks vara bra för min återhämtning, i fredags när jag skulle iväg och simma så kände jag mig lite sliten efter torsdagens löpning och allmänt sliten efter veckan. Bra flyt i simningen gjorde att det blev ett långt pass och efteråt kändes framför allt benen bra.