TKH

Bloggen om min träning

Allmänt, Träning

Sammanfattning vecka 30

En vecka med lite färre träningsdagar men ibland behöver man ta semester från träningen och låta kroppen vila. Veckan började med en kryssning med lite bubbel och bubbelbad ute på däck, lite cykling i mitten av veckan och avrundades med en kort löprunda.

Denna vecka var jag anmäld till Salomon 27K i Åre men jag stod över, främst av anledningen att jag inte har varit så sugen på att springa efter Milano Marathon i alla fall inte några längre sträckor. Samt för att jag inte har haft någon större lust att åka så långt för ett lopp. Är ju ute och springer då och då fortsatt och kanske att det blir något lopp framöver också men då i närheten. Just nu när det här varit så varmt har man ju inte varit motiverad att springa heller, sprang ett kort pass i slutet av veckan efter att det hade regnat men blev ju varmt i alla fall.

Veckans träning

  • Måndag: Vila
  • Tisdag: Vila
  • Onsdag: 60km cykel
  • Torsdag: 127km cykel
  • Fredag: Vila
  • Lördag: Vila
  • Söndag: 5km löpning

Få pass men cirka 7,5 timmar i rörelse i alla fall.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.