TKH

Bloggen om min träning

Om mig

Kom igång med träning igen under 2011, efter att ha haft en period på runt 5 år utan träning. Innan dess tränade jag mest styrketräning på gym. I slutet av mars 2011 köpte jag mig en mtb och började så smått cykla för att komma i form. De första rundorna kändes tunga men med tiden förbättrade man orken och  uthålligheten. Lite drygt ett år senare cyklar jag mest runt med racer och cyklocross, samt har genomfört Vätternrundan (2012). Cyklar för att få motion och må bra – gillar att träna hårt och ställer mig ibland på startlinjen i tävlingar och träningsserier.

Under 2017 kom jag igång med löpträning, har provat löpning tidigare men aldrig fastnat för det. Under 2017 skedde det något, en del I det hela är nog att jag var i god form, för första gången började jag tycka att löpning kan vara kul – det blir betydligt roligare när man orkar och inte får ont. På sensommaren anmälde jag mig till en del lopp – Stockholm halvmarathon 2017, Lidingöloppet 30km 2017 samt Milano Marathon 2018. Så nu står även löpning i fokus för min träning.

Namn: Kim Tuuliainen
Sysselsättning: Manager inom Infrastructure Talent Community (Avanade)
Klubb: Märsta Arlanda Sigtuna CK, Umara Sports Club
Cyklar: Racer (Linje & Tempo), Cyclocross och lite MTB
Övrig träning: Löpning, Simning, Styrketräning samt Längdskidor (klassiskt & skate)
E-post: info@tkh.nu
Facebook: http://www.facebook.com/kim.Tuuliainen
Instagram: kim.tuuliainen

Lämna en kommentar eller skicka ett mail ifall du vill komma i kontakt med mig eller har någon kommentar/feedback om det jag skriver.