TKH

Bloggen om min träning

Träning

En promenad i regnet

Arbetsdagen drog ut lite på tiden på grund av ett konferenssamtal idag, återigen var det trist och grått väder ute. Lite lätt regn, då klockan hade hunnit bli en del redan beslöt jag mig för att ta en promenad istället för cykling. 7,5km på en timme slutade rundan på.

Som tur var det ju inte speciellt kallt ute, så man höll sig varm trots regnet

En utav mina ”standard” slingor när det gäller promenader, ~7,5km. På sistone har det ju mest blivit cykelande och inte så mycket andra träningsformer.
Prognosen för morgondagen ser ju inte så lovande ut varmt men en hel del regn, nåja sista arbetsdagen innan helgen i alla fall. Lördag ser bättre ut men då är det planerad vilodag, kanske blir en promenad eller något ändå. Sönadag ser ju riktigt strålande ut 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.