TKH

Bloggen om min träning

Träning

Så gick det med det…

Väderprognossen sa lite mulet väder men även sol, 10 grader och stiugande tempratur framåt dagen. Så vad gör man, jo man stiger upp i tid och börjar ladda med en staddig frukost, för att bege sig ut för en runda med racern. Vad händer? Jo mitt under frukosten börjar det regna…

Grått molntäcke, blåsigt och regn säger den visuella verifikationen.
Väderprognosen säger inte riktigt samma sak, möjligen stämmer det att det ska blåsa då…
Jaha, man kanske får användning at trainer-hjulet snabbare än man tror. Kanske ett pass på trainer nu på morgonkvisten, för att se om vädret blir bättre framåt dagen. Förhoppningsvis var det bara en lite skur…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.