TKH

Bloggen om min träning

Träning

Inomhusträning & F1 kval

Känns fel att träna inomhus under sommaren men grått och trist väder under förmiddagen. Spenderade en del tid i garaget under förmiddagen och städade bilen invändigt, medan jag gick ut till garaget började även de första regndropparna falla. Synd att man inte har ett större garage en halv meter till på bägge sidorna skulle inte skada, men men gick i alla fall städa invändigt utan att rulla ut bilen.

F1 kval på tv idag, så plockade trainern och tränade inomhus idag medan man tittade på kvalet. Betydligt tråkigare än att cykla utomhus, blev en timme med jämn belastning. Nu fram mot eftermiddagen ser vägarna ut att ha torkat upp en del men moln en hänger kvar tungt.

Tråkigt att trampa inomhus…

…men funkar om man har TV eller film.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.