TKH

Bloggen om min träning

Träning

Nya okända vägar

Jepp, semestern har börjat och därmed trampandet på nya väger. Började med lite sightseeing cykling genom Karlshamn och fortsatte längs med småvägaran ut med kusten, några riktigt trevliga partier med havsutsikt och andra partier som va kurviga och smått kuperade. Vände sedan efter ett tag innåt landet och strax därefter tillbaka mot Karlshamn, lite drygt 5 mil blev det som bensträckare efter att ha suttit i bilen hela förmiddagen/dagen. Föll några droppar regn men det märktes knappt eftersom det var så pass varmt i luften. Prognosen säger sol för morgondagen, så laddar inför en längre tur 🙂

Sightseeing genom Karlshamn 

Havet 🙂

Mer hav längs vägen

Dimma/dis i luften

Lite cykling längs med promenadstråk

Man kanske skulle flytta slang/punp från sadelväskan till den stora väskan och bara ha en…

Roligt parti med kurvig och kuperad väg

Lite mer hav innan det var dags att vända innåt landet igen

Liten avstickare på en grusväg

En titt nere vid hamnen innan det var dags att cykla tillbaka

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.