TKH

Bloggen om min träning

Träning

Några droppar regn höll på att skrämma…

…solskenscyklisten inom mig… Var uppehåll men molnigt på vägen hem, väl hemma var det bara att byta om till cykelkläderna. När hjälm och handskar skull åka på hör jag regn smattra mot fönsterbrädan. Solskenscyklisten inom mig poppade upp till ytan direkt och en tveksamhet till att gå ut och cykla infann sig. Gick ut på balkongen för att kolla läget, var endast ett lätt regn med några droppar. Beslöt mig för att avvakta ett par minuter och se om regnet skulle tillta eller inte. Ingen skillnad efter ett par minuter, tog på mig vindjackan och gick ut med cykeln. Medan GPS:en startade och hittade satelliterna så avtog regndropparna. Så nöjd att jag lyckades ta solskenscyklisten i kragen och dra ut på en kvällstur.

Själva turen blev min vanliga slinga på 4-mil, så nu börjar man vara inne i rutiner både jobbmässigt och träningsmässigt efter semestern. Försökte hålla en någorlunda hög och jämn intensitet genom hela passet. Gick väl rätt okej, även om det där riktiga klippet kanske inte fanns i benen idag.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.