TKH

Bloggen om min träning

Träning

Produktiv dag

Idag har varit en sån där produktiv dag, fått en hel del gjort. Jobbet flöt på bra och det blev mycket gjort under dagen, bytt vevparti, cyklat, fixat lite hemma, skaffat trainerroad konto, laddat hem trial version av WKO+ för att testa, och så vidare.

Trainerroad konto har jag ju haft som plan att skaffa ett tag nu, efter dagens runda så var det dags att skaffa ett. Kvällarna blir ju mörkare och kallare så kommer nog inte dröja länge till innan trainern åker fram. Nu har jag ju det som ska behövas för att få ut en hel del av träning på trainern också, effektmätare och träningsprogram från trainerroad.

WKO+ ska jag ta och testa lite och utvärdera innan eventuell införskaffning, ska ju vara ett kompetent verktyg då man har en effektmätare. Måste bara samla in lite mer data så jag har något att analysera 🙂

Dagens andra unboxing var inte lika spännande som den första men innehöll transparanta fotokromatiska glas till cykelglasögonen, nya spd-sl klossar, vinterstrumpor och lite ekerreflexer att ha i mörkret.

 
Del av leveransen.

 
Rudy Project Rydon med röda fotokromatiska glas.

 
Rudy Project Rydon med transparanta fotokromatiska glas.

Over and out, nu blir det sömn för att vila ut sig tills imorgon.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.