TKH

Bloggen om min träning

Träning

Blåsig racer-runda

Kan väl inte påstå att jag känner mig på topp idag heller, det där lilla extra av känslan att vara laddad och taggad som saknas, och vädret lockade inte heller med någon längre runda. Fortfarande blött på vägarna efter regn samt att det blåser en del, dock inget regn vilket man får vara glad över. Hur som helst blev det en runda på 4-mil, som till en början kändes tungt. Första milen höll på att ta ut hela glädjen i dagens runda – motvind. Inte det trevligaste sättet att börja rundan på men å andra sidan så hade man ju medvind att se framemot på vägen hem då jag skulle komma tillbaka samma väg.

Rätt intressant att observera vilken påverkan vinden har, i motvind pendlade effekten någonstans mellan 200 och 250 watt när man kasta ett öga på mätaren samtidigt som det kändes som att cykeln knappt rörde på sig vilket innebar en hastighet runt 25 km/h. På vägen hem med medvind i ryggen så pendlade effekten mellan 150 och 200 watt och hastigheten drygt 35 km/h. Inga exakta siffror och bara vad mätarna visade vad när man kasta ett öga på dem.. Men helt klart vinden gör stor skillnad..

 
Lite luckor i molnen var det och på sina ställen hade vägarna torkat upp helt.
 
 
De transparanta fotokromatiska linserna funkar riktigt bra, i alla fall av det intryck jag fått under två kortare rundor hittills.
 
 
Dagens effekt fördelning.

 
Måste läsa på lite mer om allt data man kan få ut och hur man tolkar den… Samt hur man börjar nyttja informationen 🙂 Behöver väl i och för sig försöka bestämma lite värden först… Typ köra något test…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.