TKH

Bloggen om min träning

Träning

Restaurang Akademien

Kvällens aktivitet bestod av matlagning med kollegor, resultatet blev en fantastiskt tre-rätters middag.

Förrätt:
Jordärtskockssoppa med kalvbräss och tryffelravioli

Huvudrätt:
Rådjurssadel med rödvinsbräserad rådjursbog, ugnsbakad portabellosvamp, glaserade morötter och rotsellericréme

Efterrätt:
Vit choklad cheesecake med havtornssorbet och kryddinkokt pumpa

Allt lagades av oss med översikt av personal från restaurang akademien, fantastiskt gott blev det. Helt klart värt ett besök.

 
 
Nu är det dags för lite sömn, hoppas hinna med ett kort lugnt träningspass på förmiddagen, sedan är det dags för kryssning :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén