TKH

Bloggen om min träning

Träning

10 km skate & 10 km klassiskt

Blåsigt värre under natten och det höll i sig in på morgonen också. Bläste rejält friskt här men beslutade mig för at trotsa det och ge mig ut och åka skidor istället. Blev faktiskt bättre med dagen.

Beslöt mig dock för att börja i närheten av hotellet nämligen vid skidstadion i Funäsdalen, blev till att testa de nya skate-skidorna. Vilket glid, synd bara att man saknar tekniken så tog det välidgt lugnt. Lite väl kuperat för min smak med tanke på att man inte åkt så mycket skidor, men hittade sedan et flakare parti också. Fick ihop en mil skate-åkning genom att virra runt lite på spåren. Fick ha spåren nästan för mig själv.

Därefter begav jag mig till Bruksvallarna för att testa spåren där, denna gång klassiskt. Här var det lite mer folk ute i spåren. Tog ett varv på något elljusspår till att börjamed och sedan en slinga genom skogen. Inte allt för bra glid på skidorna, fortfarande en del isbildning på fästzonerna och därmed stora amlingar med snö på dem. Men det gick ju att  ta sig fram, hade ju inte bråtom nånstans.

Ett par minus grader och solsken, synd bara som sagt att det blåste så pass som det gjorde.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.