TKH

Bloggen om min träning

Träning

3 x 12 min med korta intervaller

Idag var benen piggare och det var dags för ett intervallpass igen. Korta intervaller stod på schemat för idag, ett pass med 30 sekunders intervaller med 30 sekunder vila emellan. 3st set om 12 minuter skulle köras.

 Så här i efterhand känns det som det gick lätt idag, var väl egentligen bara de två sista intervallerna som kändes tunga. Målsättningen var 319 watt på intervallerna, pendlade mellan 330 och 375 watt på dem så målsättningen överträffades. Pulsen höll sig under kontroll den med idag.

Nöjd med passet, imorgon blir det vila från träningen. Nya tag på torsdag igen är planen, fler intervaller på trainern att se framemot då (i alla fall lutar det åt det just nu).

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.