TKH

Bloggen om min träning

Träning

Tröskelpass – The Wretched

Tufft tröskelpass på schemat idag –  5 minuter uppvärmning sedan 40 minuter hårt arbete med i princip ingen vila alls och sedan 4 minuter nedkylning.

Själv 40 minuters delen bestod till stor del runt tröskeln på varierande effekt ibland lite under och sedan lite över kryddat med några VO2Max ett tufft men bra träningspass. Låg och snittade 250 watt under en 30 minuters period vilket blev ett personbästa i trainerroad för 30 minuter.

Bra träning menn med tanke på det väder som varit idag och igår börjar man längta efter passen utomhus. Har ju vart solsken och plusgrader. Tyvärr  ser ju inte det hålla i sig till helgen, ser ju ut att bli lite kallare igen och blåsigt 🙁 Lite snö också på lördagen utlovas just nu…
Skulle behövas lite utomhuspass i helgen för att ladda batterierna och koppla av.

Lite problem med ANT+ stickan igen, var tvungen att ta en kort paus vid 10 minuter, Windows hade tappat bort stickan helt och hållet och klagade till och med att den inte funka… Lösningen enkel plugga ut stickan ur USB-porten och plugga in den igen sedan. Trött på att den eller om det är datorn ska krångla till och från.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.