TKH

Bloggen om min träning

Träning

Introduktionscykling med SMACK del 2

Idag var det dags igen för introduktionscykling med SMACK, gemensam start från både Märsta och Väsby, bra uppslutning idag med. Vi kunde dela upp oss i flertalet lugna grupper,  en mellangrupp och två snabba grupper.
Tog hand om mellangruppen idag och vi fick en trevlig tur i solen, även om det var rätt kraftig vind bitvis. En punktering strax innan fikat i Knivsta, annars klarade vi oss bra.

Fick ihop lite drygt 8 mil idag, så här nu när man kört en del med ovala klingor så känns det lite ovant. Känner av lite i knäna faktiskt, ska nog se över sittpositionen lite. Skulle även behöva finjustera växlarna lite… Kanske får bli lite cykelvård senare på dagen.

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    coolt power/cadence-diagram i 3D, hur får du fram det?

  2. Profilbild

    Samlar in allt data från effektmätare, kadensmätare samt pulsband till min Garmin Edge 800.

    Väl hemma från en tur så importerar jag aktiviteten i ett grattis program, Golden Cheetah där man kan analysera det. Den ritar upp 3d-diagrammet och lite andra diagram om man vill. Finns att hämta på http://goldencheetah.org/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.