TKH

Bloggen om min träning

Träning

3 snabba mil + backintervaller

Tisdag innebär numera tisdagsträning med klubben de gånger jag kan. Idag blev vi inte så många, jag och en till. Tomas kände för att väcka kroppen efter att ha kört Vättern under 8 timmar i helgen, så vi rullade ett varv runt Arlanda en runda på runt 3 mil. Blev en runda som till stor del gick i 35-40 km/h, mycket bra träning för min del 🙂

När jag sedan rullade de sista hundra metrarna hemåt tyckte jag att vädret var så fint att jag ville vara ute ett tag till. Tänkte att det var lika bra att köra ett par backintervaller medan man var igång…
Dock så vek sig ju benen som kokt spagetti redan vid första intervallen men körde fem intervaller i alla fall. Lyckades väl inte pressa några rekord watt uppför backen under intervallerna men kom upp för den i alla fall under varje intervall.

Summerat ett riktigt bra träningspass med fart, där jag även var uppe och drog, som avslutades med lite benstyrka i och med backintervallerna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.