TKH

Bloggen om min träning

Träning

Dags för service… när tiden räcker till…

Dags att byta lite kassetter på hjulen till racern, blev 25-11 kassetter. Ska även passa på att byta kedjan medan man håller på, crossen ska också få sig en ny kedja. Ska nog försöka passa på att byta klingorna på crossen också och skruva dit ett par ovala med några fler kuggar.

Frågan är bara när man ska ha tid att göra allt, får nog vänta ett tag. Har ju även pågående projekt med att omvandla arbetshörnan jag haft till en träningshörna istället.

Det projektet fortskrider sakta men säkert, ett par gardinstänger är uppe nu så man kan skärma av lite och samtidigt få lite ljuddämning. 2 stycken tavelhyllor är uppskruvade, ska även finnas plats för förvarning av cyklar i hörnan – istället för att ha en stående i hallen. Dämpande träningsmatta finns på golvet, någon form av matta ska införskaffas – funderar på någon slittålig heltäckningsmatta för mer ljuddämpning i hörnan. Samt sedan en plastmatta under trainern.
Befintligt soffbord ska ut ur rummet också och ett mindre nytt ska skaffas samt en matta till den delen av rummet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.