TKH

Bloggen om min träning

Träning

115 km landsväg

Blev distanspass med klubben idag, 115 km på landsväg, inte lika bra väder idag som igår. Vädermässigt hade det passat att ta ett distanspass bättre igår, men det gick bra i alla fall. Några droppar regn föll men som tur var det få och det upphörde rätt snabbt.

Lugnt och behagligt tempo i klungan idag, känns som om man har passerat årets formtopp, eller om det är det lite kyligare vädret som gör det men ben/kropp känns inte lika kvicka/pigga som tidigare för någon vecka. Nu har jag ju iofs minskat lite på cykelträning i och med löpningen, samt att säsongen är i slutet. Så egentligen gör det ju inget, går ju inte att vara på topp hela tiden. Nu gäller det ju snarare att konservera formen och bibehålla den över vintern.

Nästa vecka kommer det nog bli lite mindre träning igen, en hel del kvällsaktiviteter med annat att stå i. Har för den delen 3 veckor jobb kvar innan det är dags för lite höstlyx och ha semester en vecka. Sedan efter semestern är ju tanken att börja träna strukturerat igen utefter en plan, fram tills dess blir det bara att hålla igång 😉

 
 
Inga större kraftuttag idag, behaglig tur som sagt. Har nog haft någon effekt-peak som förstört datat för först 2 sekunderna..
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.