TKH

Bloggen om min träning

Träning

Sats, det var ett tag sen sist…

Då var man igång, första passet enligt träningsplanen är avklarad nu är det bara resten kvar 😉

Började med att tag i styrketräningen och körde ett pass på Sats, får backa tillbaka till slutet av januari för senaste passet på gym om jag inte minns fel. Får väl se hur det här kommer att kännas i kroppen.

Jag följde inte planen helt slaviskt, höll mig till det viktigaste – lätta vikter och många repetitioner. Dock så blev det ju inte ordningen på övningarna enligt plan men det tror jag spelar mindre roll på min nivå, sedan slängde jag in någon annan övning och tog bort någon.

Men som sagt jag tror det viktigast just nu var att komma igång med styrketräningen och att hålla sig till låga vikter och många repetitioner för att vänja musklerna, muskelfästen och övrigt. Samt att få lite övning på ring rostig teknik. Tyngre vikter och få reps det kommer senare…

Sen är det bara att hoppas att man orkar hålla intresset uppe året runt och köra ett pass av någon form av styrketräning för att underhålla styrkan under säsong också…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.